Відомий український співак Павло Зібров активний користувач Instagram, де часто підігріває інтерес публіки до своєї персони. Артист радує фанатів яскравими фото і Відео зі свого особистого і творчого життя в соцмережі. І цей раз не став винятком – співак показав фото, де він серед сотень ковбас у спецодягу насолоджується ароматами. Вегетаріанці не змогли би там провести ні хвилини.

Читайте Знай в Google News!

На новому знімку Павла Зібров у одноразовому халаті, бахілах і шапочці стоїть біля сушки з кобасами, розклавши руки. Ковбаса, щойно приготовлена, кільцями розвішана по сушці. Мабуть, запах там нереальний.

"Хей, друзі! Я сьогодні був в такому місці😱 Відвідав М’ясокомбінат в Чернігівський області. Це щось! Там стільки смаколиків, тільки-но з печі, гарячі, свіжі - кайф! Я дуже люблю вироби з м’яса, мій організм реагує добре і завжди просить добавки! Як ви ставитеся до м’яса, споживаєте в своєму раціоні, чи навпаки відмовилися від продуктів тваринного походження? P.S. Скільки людей-стільки думок, всі ми різні та унікальні, тому давайте будемо толерантні до поглядів кожного!",- написав Зібров у підписі до фото.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Зібров розповів, чому олігархи закидають його грошима.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що ангели Зіброва Астаф'єва і Камінська зробили з легендою щось гаряче.

Також портал "Знай.ua" писав, що Камінська згадала шкільні роки з Зібровим і Астаф'євої.