Продюсер Світлани Лободи Нателла Крапівіна дала розгорнуте інтерв'ю в програмі "Обережно, Собчак". У розмові зі скандальною телеведучою Ксенією Собчак Нателла видала багато подробиць про Світлану Лободу та її особисте життя. Крапівіна вважає Лободу своєю спорідненою душею, але при цьому зазначає, що вони з нею дуже різні.

Читайте Знай в Google News!

"У нас з нею різні смаки, різне ставлення до сім'ї, до дітей і так далі, але таке враження, що ми з нею були два якихось сіамських близнюка, яких розкидало і потім вони зустрілися", - говорить продюсер про Світлану.

Собчак поставила Нателлі питання про скандальні фотографії, які потрапили в мережу – на них продюсер і співачка цілуються. Крапівіна пояснила, що у них зі Світланою не було мети піариться на чутках про їх нібито лесбійської любові. За її словами, їм було абсолютно все одно, хто і що говорить про їхнє спілкування за спиною. Також продюсер спростувала чутки про те, що вони зі Світланою співмешканці. "Мені взагалі подобається цей ореол таємничості навколо і Світланиного життя, і мого", - додала продюсер.

Світлана Лобода і Нателла Крапівіна, фото - Pinterest
Світлана Лобода і Нателла Крапівіна, фото - Pinterest

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

В інтерв'ю Собчак Крапівіна навідріз відмовилася коментувати відносини Світлани Лободи з лідером німецької рок-групи Rammstein Тіллем Ліндеманном. Але також вона натякнула, що чутки про роман – це не спланований піар-хід, а частина особистого життя артистки, захована від сторонніх очей.

Світлана Лобода і Тілль Ліндеманн, фото - Pinterest
Світлана Лобода і Тілль Ліндеманн, фото - Pinterest

"Я не вважаю це продюсерською історією. Це взагалі пов'язано з особистим життям мого артиста, і я її не коментую... я взагалі не хотіла б цю тему коментувати, тому що ми потім це, по-перше, не узгодимо, а по-друге, це її особиста історія. Абсолютно ніякого продюсерського наміру в цьому не було... я виступаю категорично проти якихось альянсів і штучних пар", - обмовилася Крапівіна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочковій є чому повчитися.