Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виклала серію досить пікантних кадрів, на яких позувала на тлі екзотичних пальм і вогнів нічного міста.

Так, артистка приміряла шовкову коротеньку сукню-комбінацію бірюзового кольору, доповнивши жіночний образ розкішним золотим аксесуаром у вигляді кольє з дрібних ланцюжків, що спадають на тіло. При цьому мама двох дітей з легкістю блиснула стрункою фігурою, над якою наполегливо працює, займаючись спортом, а також масивними грудьми і довгими ногами. Світлана заінтригувала численних шанувальників, заявивши, що в такому спокусливому вигляді зібралася не просто на вечірній променад, а на романтичну вечерю.

Ready for romantic dinner❤️ (Готова до романтичної вечері)

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "з ким пообідали? Світлана?", "Які красиві ланцюжки😍 👍", "качечка знову забула ночнушку переодягнути!", "Вже на себе не схожа😮 що це за генна мутація?😂 ", "Wow❗ 🔥А з ким вечеря? 🌞", "Які ніжки 💥💯", "Ночнушка бомба🤘", "Красуня💖Доброго вечора💋💋❤️🤗", "Так цікаво Ви засмагли) фігура просто бомбічна😍".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.