Відомий український радіоведучий на Люкс ФМ і шоу на YouTube "Слава+" Слава Дьомін показав шанувальникам у своєму Instagram цікаве фото з популярним танцюристом і шоуменом Владом Ямою. Також Слава анонсував свій новий ефір з телеведучим Володимиром Остапчуком.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки публікації слави Дьоміна в мережі Instagram.

Публікація Cлави Дьоміна, скріншот: Instagram
Публікація Cлави Дьоміна, скріншот: Instagram

"Ван лав! @vladyama_official Дякую Владу за те, що був сьогодні співведучим ранкового шоу Зарядка на Люкс ФМ. Завтра зі мною весь ранок буде @vova_ostapchuk", - підписав публікацію Влад Дьомін.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

До слова, підписники Слави запаслися терпінням і вирішили дочекатися великої кількості лайків, а публікація зібрала приблизно 700 схвальних оцінок і багато коментарів: "Ви чимось схожі"; "Ви не брати? Круті"; "Двоє зі скриньки!"; "Ніби брати близнюки".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно Слава Дьомін показав шанувальникам, як його домашній кіт протестував і схвалив нові меблі. Про це він розповів шанувальникам у своєму Instagram. На фотографіях пухнастий кіт Барс забрався і вирішив відпочити на новому столі. Нахабна морда навіть не подумала злазити, коли його помітив Слава.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Влад Яма знайшов нового суддю на "Танці з зірками", Кухар навіть моргнути не встигла: "Зовсім заплуталися".

Як повідомляв Знай.uа, син Софії Ротару хоче стати масажистом замість продюсерства: "Заходьте, чекаю".

Знай.uа писав, ведучий "Кохання на виживання" розповів про самогубство: "Щоб було весело".