Російський співак, екс-учасник дуету "Чай вдвоем" і творець проекту під назвою "A-Dessa", а також телеведучий і підприємець Станіслав Костюшкін частенько радує своїх шанувальників новими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Він розвиває мережу кафе-пампушок "Пампушка da pudra", яку відкрив разом з другом дитинства кухарем Борисом Копиловим. А зараз він виклав відеозапис, на якому займається вейкбордингом під свою ж пісню "Солодка", випущену ще влітку цього року.

"ВОНА ЛЮБИЛА МЕНЕ !!!"—- написав Стас у підписі, а на самому відеозапису співає Приспів особистої пісні і в кінці з'являється жіноча рука його дружини Юлії Костюшкіної, з якою він у шлюбі з 2006 року.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Ззззависть!!! Як кльово напевно так летіти", "Ось ви і попалися!! Під фонограму співаєте", "Вау шалено сподобалося. Пісня душевна ! Як водичка", "Все приходить пізніше і усвідомлення і все інше. А вже фсе!", - написали користувачі в коментарях.

Сам вейкбординг є екстремальним видом спорту, що поєднує в собі елементи стрибків, акробатики і воднолижного слалому. Він має схожість з серфінгом, скейтбордом і сноубордом.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка "МастерШеф" Литвинова оголила душу і груди одночасно: ніхто не дасть їй 40 років.

Як повідомляв "Знай.ua", красуня-донька Ольги Сумської оголила пишне декольте в сміливій сукні: "Ви про що подумали?"

Знай.ua писав, "Краще, ніж у Лободи", - різко схудла Ані Лорак вразила своєю "родзинкою" в крихітному міні.