Тренер проекту" Зважені та щасливі", спортсменка і колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська часто радує шанувальників кадрами з особистого і професійного життя. Цього разу жінка поділилася Селфі з посмішкою і побажала теплого дня

Читайте Знай в Google News!

"Теплого і ніжного вам дня, мої дорогі друзі😘. Всіх ніжно обняла 🤗 і побігла", - пише Марина.

На фото Марина ніжно дивиться і посміхається в камеру. Видно, що вона вибрала легкий макіяж для робочого дня і одягла білосніжну сорочку.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Шанувальниці не пройшли повз публікації і відзначили прекрасний настрій і ніжність Марини. Українки відзначили, якою вона Сонячна людина і як їй дивно вдається бути одночасно сильною і спортивною жінкою і м'якою і ніжною.

"і вам бажаємо гарного дня і прекрасного настрою", " ❤️❤️❤️", "Мариночка .гарного для ❤️😂 красива і ніжна нехай у вас завжди все буде добре", "Марина, ви дуже сонячна людина", "яка чудова", "красива і ніжна", "яка ж ви красива"," Дякую, вам також гарного дня, "" як завжди", " прекрасна Мариночка!!! Гарного дня", "стільки ніжності і краси"," для мене завжди буде загадкою - як сильна спортивна жінка може бути такою м'якою і ніжною", " захоплююся Вами, Марина! Шикарна жінка!", "Ви дуже красива жінка! Природна краса яка заворожує. Хочеться брати приклад з вас", - пишуть шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Боржемська назвала причини розлучення з Узєлковим, тренер виявився тираном, принижував, ходив на ліво і піднімав руку.

Як повідомляв Знай. ua, тренер "Зважених та щасливих" Боржемська видала список продуктів, від яких товстіють, що прибрати з раціону.

Також Знай. ua писав, що Боржемська з "Зважених та щасливих" помстилася Узєлкову, не сама і щаслива.