Німецька модель з польським корінням Ніколь Потуральскі, яка вже майже рік зустрічається з голлівудським красенем Бредом Піттом, часто ділиться з багатотисячною аудиторією свіжими фото і відео в соціальній мережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу кохана Бреда Пітта опублікувала красиві знімки, на яких позує у своїй спальні на ліжку. 27-річна дівчина спокусливо лежить на білих простирадлах в одному лише бежевому топі. Варто відзначити, що дівчина вважала за краще виглядати максимально природно, тому на її обличчі не було ні краплі макіяжу.

"Почекай ще трохи..." - загадково підписала кадри німецька красуня, ймовірно, натякнувши Пітту.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

До слова, зараз Ніколь Потуральскі знаходиться в Берліні і нікуди не виїжджає через пандемію коронавірусу в світі.

Раніше ми писали про те, як молода кохана Бреда Пітта зачарувала шанувальників сукнею на оголене тіло.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, чому стосунки Бреда Пітта з німецькою моделлю Ніколь Потуральскі не подобаються колишній дружині актора Анджеліні Джолі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Анджеліна Джолі розлютилася через те, що її колишній чоловік Бред Пітт привіз у сумісний заміський будинок, через який вони досі сперечаються, нову дівчину Ніколь Потуральскі. Актриса не очікувала такого вчинку від ексчоловіка.

Також портал Знай.uа писав, що молода пасія Бреда Пітта Ніколь Потуральскі поставила хейтерів на місце: "Працюйте так старанно, як ненавидите".