Колишня ведуча "Орла і Решки", а нині модний Instagram-блогер і лідер думок Настя Івлєєва зворушила читачів, показавши своє дитяче фото. На фотографії-задумливе малятко з волошковим бантом в каштановому волоссі — важко визнати в цій дитині ту епатажну ядерну блондинку, якою Івлєєва стала зараз.

На тлі всього відвертого, часом викликає контенту в її Інстаграм, ця фотографія виглядає, як щось надзвичайне. Так, навіть у Івлєєвої, від якої можна очікувати взагалі всього, чого завгодно, вийшло здивувати передплатників.
"Взагалі не впізнати, так?)", — підписала фотографію Ивлеева.

Шанувальники були в шоці. "Ти така красива була(а; - що сталося потім?", "Не впізнати. Тут і дорослих іноді не дізнаєшся: досі поняття не маю, як мій чоловік виглядає без дредів😂", "улюблену настю я дізнаюся з тисячі!!”.

Всього за шість годин публікація набрала понад 240 тисяч лайків.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше повідомляли, Івлєєва з "Орла і Решки" показала місце страти і вокзал: "більше пам'яток не залишилося".

Як повідомляв Знай.uа, Птушкін повертається: український мандрівник запустив власне шоу без Івлєєвої.

Знай.uа писав, ведуча "Орла і Решки" опинилася в найдорожчому особняку країни: "належить шейху".