Популярна українська фотограф, експерт шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк часто ділиться з фанатами в Instagram кадрами з життя і різних зйомок. Нещодавно знаменитість похвалилася серією трепетних селфі, ставши амбассадором відомого бренду косметики "L'oreal Paris" всього кілька місяців тому.

Так, артистка приміряла абсолютно новий образ, грайливо рекламуючи туш для вій. Красуня сховала одну зі своїх головних "фішок", довге руде волосся, під перукою, перетворившись на дуже милу блондинку з каре і чубчиком. Експеримент з новим кольором волосся почався ще на зйомках свіжого сезону "СТМПУ", де Соня вражає своїми перевтіленнями кожну нову серію, проте саме блонд з легкістю "прижився" і отримав величезну кількість компліментів від численних шанувальників.

Фоловери залишилися в захваті: "О боже. Головна Киця-Мациця країни. Вам дуже личить ця зачіска і колір. Та взагалі вам пасує все, адже ви просто неймовірна. Нова діснеєвська принцеса😍 😍", "образ просто юхуууу!!!Свищю😘"," красуня❤️", " Софія походу котик вампір! 🌶 Скільки років вже йде ТМПУ а вона обличчям не змінюється, все та ж. У Сергія Нікітюка скоро борода вся сива буде але Софія залишиться колишньою.", "Який несподіваний крутий образ😻 🔥".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.