Рената Литвинова, епатажна російська акторка і режисерка, любить ділитися світлинами зі своєю єдиною донькою Уляною. У 2001 році акторка народила її у своєму другому шлюбі. Після розлучення Уляна залишилася на виховання матері, та завжди прагнула дати їй найкращу освіту.

Читайте Знай в Google News!

Новою світлиною зіркової мами і її обдарованої доньки ділиться інстаграм-акаунт Zvesdi_Info.

Рената Литвинова, фото з Instagram
Рената Литвинова, фото з Instagram

Нині Уляна навчається у Антверпені, Нідерланди, на відділені моди. Це не дивно: дівчина активно працює моделлю як разом з матір'ю, так і окремо. Образи Уляни завжди надзвичайно стильні, витончені і апелюють до смаків “вищого суспільства”.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Легко помітити, що режисерка справила визначну роль на становлення своєї доньки. Жінки схожі, вони люблять підкреслювати це спільними портретами. Як і мама, Уляна - білявка, що на додачу до великих очей і мініатюрного носа, дозволяє назвати її красунею.

Окрім почуття стилю, любові до моди і прекрасного, Уляна перейняла від зіркової матері любов до котів. Відомо, що акторка і режисерка рятує безпритульних котів і живе з ними в дружбі і любові.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, 53-річну Ренату Литвинову останнім часом переслідують неприємності. Не встигла актриса прийти в себе після аварії, як отримала штраф з суду.

Як повідомляв портал Знай.uа, Рената Литвинова згадала деталі ДТП на свій День народження.