Рената Литвинова, епатажна російська акторка і режисерка, любить ділитися світлинами зі своєю єдиною донькою Уляною. У 2001 році акторка народила її у своєму другому шлюбі. Після розлучення Уляна залишилася на виховання матері, та завжди прагнула дати їй найкращу освіту.

Читайте Знай в Google News!

Новою світлиною зіркової мами і її обдарованої доньки ділиться інстаграм-акаунт Zvesdi_Info.

Рената Литвинова, фото з Instagram
Рената Литвинова, фото з Instagram

Нині Уляна навчається у Антверпені, Нідерланди, на відділені моди. Це не дивно: дівчина активно працює моделлю як разом з матір'ю, так і окремо. Образи Уляни завжди надзвичайно стильні, витончені і апелюють до смаків “вищого суспільства”.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують 292 гривні: хто отримає мізерний бонус Повернення графіків відключення світла: як підготувати квартиру до стрибків напруги Пенсіонери втратять залишки виплат на картах: що приготував Кабмін Дорогоцінна картопля: чому ціни б'ють рекорди та коли вигідно робити закупи на зиму
Показати ще

Легко помітити, що режисерка справила визначну роль на становлення своєї доньки. Жінки схожі, вони люблять підкреслювати це спільними портретами. Як і мама, Уляна - білявка, що на додачу до великих очей і мініатюрного носа, дозволяє назвати її красунею.

Окрім почуття стилю, любові до моди і прекрасного, Уляна перейняла від зіркової матері любов до котів. Відомо, що акторка і режисерка рятує безпритульних котів і живе з ними в дружбі і любові.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, 53-річну Ренату Литвинову останнім часом переслідують неприємності. Не встигла актриса прийти в себе після аварії, як отримала штраф з суду.

Як повідомляв портал Знай.uа, Рената Литвинова згадала деталі ДТП на свій День народження.