35-річна актриса Скарлетт Йоханссон і 38-річний сценарист гумористичної програми Saturday Night Live Колін Жост офіційно стали чоловіком і дружиною. Актриса та її коханий зв'язали себе узами шлюбу на цих вихідних на скромній церемонії в присутності своїх найближчих родичів і близьких.

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що весілля відбулося в Нью-Йорку. Про це повідомила благодійна організація Meals on Wheels в соціальній мережі Instagram. За словами журналістів, на весіллі Йоханссон і Жоста були дотримані всі запобіжні заходи у зв'язку з пандемією коронавірусу.

Скарлетт Йоханссон і Колін Жост, фото GettyImages
Скарлетт Йоханссон і Колін Жост, фото GettyImages

Варто відзначити, що пара побралася в травні минулого року через два роки відносин. Це перший шлюб для Коліна, а ось Скарлетт до цього була одружена двічі – за актором Райаном Рейнольдсом (з 2008 по 2011 рік) і французьким бізнесменом Романом Дауріаком, з яким виховує доньку Роуз Дороті Доріак.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, молода дружина Віктора Павлика розповіла про ревнощі та скандали: "До сліз, до розставання".

Як повідомляв портал Знай.uа, новоспечена дружина Володимира Остапчука Христина Горняк після весілля відверто заявила про цькування: "Відра жовчі".

Також портал Знай.uа писав, що Анна Сєдокова після весілля зважилася відверто розповісти про стосунки з Янісом Тіммою: "Полюбити жінку з трьома дітьми непросто".