Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото.

Нещодавно красуня-дружина знаменитості, Лілія, виставила стильний спортивний кадр з фотосесії біля Київського моря, позуючи в пікантному вбранні серед соснового лісу. Так, дівчина приміряла облягаючі лосини чорного кольору, міні-топ з довгим рукавом, і масивні "грубі" черевики, засвітивши розкішну фігуру, над якою старанно працює. Лілія зізналася, що таким струнким її тіло було не завжди - під час вагітності їх з Владом сином Леоном вона набрала цілих 17 кіло, проте пізніше змогла позбутися зайвої ваги за допомогою тренувань в спортзалі і вечірніх пробіжок.

За час вагітності я набрала 17 кг.😅 І, звичайно ж, питання того, як повернути колишню вагу почало мене хвилювати ще в пологовому будинку.🙈 Здорово, що ще зі школи я любила спорт. І вже тоді мені до душі були вечірні пробіжки. Я одягала теплі штани з начосом, щоб досягти ефект сауни 😂 😅 🙈 З тих пір спорт став невід'ємною частиною мого життя (корисна звичка, яка вироблялася роками). Під час вагітності я регулярно ходила в басейн, це допомагало боротися з набряками. І все ж зайві кілограми з'явилися. Але практично відразу після пологів я відновила тренування в залі і вечірні пробіжки. У поєднанні з правильним харчуванням це допомогло відновити колишню вагу.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.uа" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками " зробить те, чого ніхто не очікував.