Відомий український актор з династії Ступок, онук Богдана Ступки і син Остапа Ступки – Дмитро, часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram. Днями дружина Дмитра Ступки блогерка Поліна Логунова відзначала 32-й день народження, і з цього приводу приймала безліч привітань і теплих слів від шанувальників і близьких. Але відзначився саме її чоловік-актор опублікував в соцмережі інтимне архівне фото з дружиною і маленькою донькою, а в підписі до нього ніжно привітав кохану з її святом.

Читайте Знай в Google News!

"Сьогодні у найкращої жінки у світі День народження! Словами не описати, як я пишаюся, захоплююся і люблю її! Спасибі тобі за все, що ти робиш, моя королева броколі! Ти найкраща мама, дружина і подруга! Успіхів тобі і перемог! Нехай всі наші мрії з тобою збуваються", - написав до красивого кадру не менш красиві і зворушливі слова Дмитро Ступка. Шанувальники актора не пройшли повз і почали активно обговорювати його нову публікацію, приєднуючись до привітань Поліни Логунової.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, Дмитро Ступка погорював над старими часами - отримував по тисячі доларів на день.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що білоруська дружина Ступки Логунова показала всю жорстокість Лукашенка.

Також портал "Знай.ua" писав, що дружина Ступки Логунова похвалилася двома дипломами і замахнулася на третю вищу.