Відома українська танцівниця, учасниця і хореограф проекту "Танці з зірками", яка 10 років тому в парі з нинішнім президентом України Володимиром Зеленським перемогла в шоу "Танці з зірками". Красуня і молода мама активний користувач Instagram, де часто радує численних шанувальників яскравими фото і Відео зі свого життя. Так, цього разу зірка вирішила показати кумедне відео, на якому спілкується з праскою.

Читайте Знай в Google News!

"Бувають такі гаджети, поруч з якими трохи комплексуєш. Є у вас такі? Вони настільки продумані, що не відчуваєш себе поруч з ними вінцем творіння і королем природи. Але користуватися такими, звичайно, одне задоволення! Завдяки технічному прогресу можна залишатися собою і, якщо хочеться, то переміряти вранці пів шафи в пошуках того, що хочеться надіти. Іноді не знаєш, яка вранці буде погода, ніколи не знаєш в якому настрої прокинешся, а збиратися вранці на бігу і виглядати ідеально це або міф, або завдання для Tefal Ixeo Power від @tefal.ua. він нагрівається за 70 секунд, гладить, стерилізує парою, сам вибирає температуру, мобілен. Можна просто переодягатися, швидко виглядати ідеально і не думати про всі ці дрібниці! Одним словом, нехай паритися прасувальна система, а не ви", - написала Шоптенко в підписі до відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадавши, український хореограф Олена Шоптенко зізналася, яка жіноча вада заважає їй жити.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що легенда "Танців з зірками" Шоптенко розкрила секрети успіху.

Також портал "Знай.ua" писав, що Олена Шоптенко оголила груди в глибокому декольте поруч з ексчоловіком.