Відома українська акторка Антоніна Паперна, старша донька Ольги Сумської, порадувала шанувальників в Instagram новими фото і відео. 30-річна красуня і мама двох дітей виставила трепетне спільне відео-селфі зі своєю молодшою сестричкою Анною Борисюк, позуючи з дівчиною в стильних елегантних вбраннях.

Так, артистка вирішила розповісти про взаємини з рідними людьми, зазначивши, що вони з сестрою дуже дружні і сильно люблять один одного. Через досить велику різницю у віці (майже 12 років) у дівчат не було конкуренції між собою, Тоня відчувала себе авторитетом. Варто відзначити, що Антоніна Паперна народилася у Ольги Сумської в шлюбі з Євгеном Папервим, А Анна Борисюк від шлюбу з Віталієм Борисюком, в якому пара щасливо живе вже цілих 24 роки.

Всі ми брати і сестри ні ні, це я не про християнство . Почала читати цікаву книгу "Брати і сестри" Адель Фербер, книга про конкуренцію між братами і сестрами і про те, як виростити між ними любов і правильні відносини . І так стало цікаво послухати історії інших. Я ось була старшою сестрою в сім'ї, мама завжди закликала нас до любові і ,все таки, вибудувала між нами правильні відносини. Конкуренції як такої не було, напевно, в силу великої різниці у віці (майже 12 років), і , скоріше ,я відчувала себе таким собі авторитетом у відносинах з сестрою, яку я, до речі кажучи, дуже люблю ❤️ Так стало цікаво дружите Ви зі своїми братами, сестрами ? Чи вірите в те, що конкуренція закладена природою ? Або готові спростувати?

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.