Вже скоро на "1 + 1" відбудеться прем'єра серіалу "Великі Вуйки. Вдома краще". У комедійному проекті глядачі дізнаються вже улюблених героїв і побачать нових, ролі яких, зокрема, виконають популярні зірки українського шоубізнесу. Так, стало відомо, що ролі в комедії зіграють актор гумористичних проектів Студії "Квартал 95" Євген Кошовий і суддя "Танців з зірками", учасник зоряної команди "маскараду" Влад Яма.

Читайте Знай в Google News!

Юрій Горбунов неодноразово брав участь в мініатюрах "Вечірнього Кварталу" і був тренером в "Лізі сміху", де Євген Кошовий тепер виступає в ролі ведучого. А ще одним проектом, який об'єднав двох талановитих зірок, став серіал " Великі Вуйки. Вдома краще". Євген Кошовий виконав роль нового персонажа в комедії і, за його словами, отримав від цього хороші враження.

"під час моїх зйомок в серіалі на вулиці була справжня спека, здавалося, градусів сорок. Але на настрій і плани команди це не вплинуло, тому на майданчику була чудова і позитивна атмосфера", - говорить Євген Кошовий.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Ще одним актором нового сезону, якому не довелося звикати до спільної роботи з Юрієм Горбуновим, став український танцюрист, тренер "Танців з зірками" Влад Яма. Цікаво, що від рішень його героя буде залежати положення окремих персонажів комедійного серіалу.

"коли ми запропонували дружині і Владу ролі в серіалі, вони не розпитували довго про деталі, а практично відразу погодилися. І що важливо-готові були на будь-які експерименти. Якби треба було стрибати у вогонь, вони б стрибнули, треба плисти-попливли б. І я думаю, що глядач буде вражений тим, як хлопці зіграли", - розповів креативний продюсер і актор серіалу Юрій Горбунов.

Юрій Ткач, фото зі зйомок "Великі Вуйки. Вдома краще"
Юрій Ткач, фото зі зйомок "Великі Вуйки. Вдома краще"

Які ролі втілили в " Великих Вуйках. Вдома краще " Євген Кошовий і Влад Яма, стане відомо пізніше. Також нагадаємо, що в серіалі знялися й інші популярні зірки. Так, однією з актрис "Великих Вуйок" стала українська співачка, тренер "Голосу країни" Тіна Кароль. Артистка зізналася, що на зйомки в серіалі також погодилася з радістю. Роль у проекті отримав і гуморист Юрій Ткач, якого глядачі "1+1" знають з "Ліги сміху" і "Вечірнього Кварталу". За словами творців серіалу, за сценарієм, герою Юрія Ткача доведеться робити нелегкий вибір.

За сюжетом комедійної історії, після того, як Гуцульська делегація у складі Івана Петрука, боді, Штефка і Василя Микитюка в столиці домоглася прокладки у Великих Вуйках дороги, приватний інвестор побудував готель, і село ось-ось може стати європейським курортом. Також креативний продюсер і актор проекту Юрій Горбунов розповідає, що глядачам буде цікаво спостерігати за розвитком особистих відносин героїв: "несподівано будуть розвиватися відносини Ірки і Штефка, кожен з яких має непростий характер. І особливо глядачам доведеться похвилюватися за майбутнє мого персонажа Івана і його обраниці Галини, роль якої виконує Надія Мейхер. Вони будують свою сім'ю вже у Великих вуйках, а столичній жінці Галині до простих сільських умов потрібно ще звикнути".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Горбунов з Ткачем розсекретили другий сезон "Великих Вуйків".

Як повідомляв Знай. ua, кума Дзідзьо Цибульська згадала загиблого режисера, про якого сумує вся Україна.

Також Знай. ua писав, що зірка серіалу" Великі Вуйки " розкрив секрет сімейного щастя.