Український ведучий на Люкс ФМ і шоу на YouTube" Слава+ " Слава Дьомін показав шанувальникам, що у нього прес краще, ніж у завидного "Холостяка" України Іраклі Макацарія. Про це він розповів шанувальникам у своєму Facebook.

Читайте Знай в Google News!

" помірялися з Іраклі Макацарія пресом! Я переміг😂 Іраклі, спасибі за те, що був сьогодні співведучим в ранковому шоу Зарядка на Люкс ФМ", - написав він.

Шанувальники не пройшли повз публікації і оцінили не тільки почуття гумору ведучого, але і його неідеальний прес. Хоча деякі і відзначили, що Слава недавно худнув, а по його фігурі це непомітно.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

" Ой не сміши. Покажу тобі, як треба", "Норм прес такий, пухнастий До того ж", "класний прес-заслужена перемога", "нещодавно худнув же... знову животик повертається. Правда, треба відзначити, що ти і суперника підібрав собі. Навряд чи проти мене б переміг напевно", " Слава...доя нас ти все одно красивіше", - пишуть коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Влад Яма знайшов свого "двійника": незрозуміло, хто більше лисий і здивований.

Як повідомляв Знай. ua, ведучий Слава Дьомін показав свого нахабного маленького дружка.

Також Знай. ua писав, що ведучий Слава Дьомін попередив батьків про підступну хворобу юних спортсменів.