Ксенія Собчак вразила своїх шанувальників перевтіленням до Дня всіх святих.

Хелловін для Ксенії Собчак зовсім не стороннє свято. Скандальна телеведуча довела це, продемонструвавши свій образ відьми.

Напередодні Хелловіну Собчак спало на думку постати перед численною армією своїх шанувальників та підписників в образі епічної відьми.

Телеведуча розмістила в Instagram короткий відеоролик, в якому показалась в неординарному образі.

Ксенія, застосувавши професійний грим, зробила собі абсолютно безбарвні очі, шкіру, яка відшаровується на переніссі та щоці, а також криві гнилі зуби.

"А хтось пам'ятає великі вечірки на Хелловін Сергія Гуллівера в Будинку Архітектора? Чи це вже доісторичні спогади Золотої Епохи нульових?)))", - запитала вона підписників.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Але Собчак навіть не здогадувалась, який шабаш хейтерів почнеться після публікації цього ролика.

Недоброзичливці накинулись на телеведучу, звинувативши її в тому, що вона гнівить і Бога, і Аллаха та навіть погрожували смертю.

Хейтери також пишуть, що Собчак нарешті показала своє істинне обличчя, а дехто зазначив, що в реальному житті вона ще страшніша.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ксенії Собчак пригрозили відрізати голову за пост в Instagram

Як повідомляв портал Знай.ua,Ксенії Собчак знайшли нового чоловіка

Також Знай.ua писав, Собчак з "новим обличчям" розповіла про людей і тварюк