Відома українська супермодель Алла Костромічова, яка полюбилася світовим дизайнерам і модним глянцям. Модель була наставником у телепроекті "Топ-модель по-українськи" і прославилася далеко за межами нашої країни, а ще вона мама прекрасного синочка. Алла активний користувач соцмереж і часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Цього разу зіркова красуня показала жаркий кадр із закулісся шоу "Топ-модель по-українськи".

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Алла зображена на знімальному майданчику, вона розкинулася в кріслі-розкладачці і закинула довгі ноги на столик. Перед камерою модель позує в сексапільному зеленому боді, поверх якого накинула короткий темний піджак цікавого фасону. На її довгих ногах світлі колготки-сіточка і стильні чорні ботфорти на високих підборах. У підписі до публікації Костромічова написала: "знаєте, що довше моїх ніг? Тільки довге томливе очікування 19: 00, коли вийде новий випуск "Супер Топ-Модель по-українськи на Новому каналі. Чекаєш? Ставити +".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, головна топ-модель України розбурхала фантазію фанатів.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Костромічова з розмахом відзначила свої 33.

Також портал "Знай.ua" писав, що Алла Костромічова розповіла, як їсти і не товстіти.