Учасниці "Супер Топ-моделі по-українськи" — Новий канал) - дівчата цілеспрямовані. Тому під час підготовки до випробувань викладаються на всі 100%, не помічаючи болю. Так, готуючись до випробування з гімнастичними полотнами, Настя Панова отримала травму — вона невдало спустилася і замість матраца встала на тверду підлогу, пошкодивши палець.

Читайте Знай в Google News!

Дівчина до останнього терпіла біль, продовжувала готуватися до випробування і вибудовувати в голові черговість дій. Але члени знімальної групи все одно помітили, що з Настею щось не так, і звернулися до лікарів.

Супер Топ модель по-українськи, фото: прес-служба Нового каналу
Супер Топ модель по-українськи, фото: прес-служба Нового каналу

"Коли приїхала швидка і діагностувала перелом пальця, я засмутилася. Відчула, що це може стати перешкодою моїй участі в проекті. Але готова була долати біль і йти до перемоги", — переконувала дівчина.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Незважаючи на те, що Настя пройшла два випробування (на полегшених умовах, звичайно ж), залишити її в проекті не могли з міркувань безпеки.

Супер Топ модель по-українськи, фото: прес-служба Нового каналу
Супер Топ модель по-українськи, фото: прес-служба Нового каналу

"Насті Пановій було рано залишати проект, але таке рішення ми прийняли виключно заради її здоров'я. Наступного тижня будуть випробування, з якими вона просто не зможе впоратися фізично", — пояснила рішення експертів ведуча Алла Костромічова.

До речі, своїм відходом Настя "врятувала" Іру Ротар, яка вдруге поспіль потрапила в номінацію. Чи зможе Іра перервати низку своїх попадань в список найгірших учасниць тижня, дізнаєтеся вже в наступному випуску.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Топ-моделі з суперсезону в сукнях з штор, як неваляшки рятували планету, забруднення повітря, пожежі і браконьєрство.

Як повідомляв Знай. ua, Руденька з " Супер Топ-моделі по-українськи "знялася" ню " заради Плакидюк і розповіла про інтим з Барських.

Також Знай. ua писав, що Алла Костромічова без штанів розповіла, що може бути довше її ніг.