Співачка Аліна Гросу чи не вперше після розлучення показала легкі веселі фото.

Відома українська співачка і актриса Аліна Гросу, яка нещодавно приголомшила новиною про розлучення з чоловіком Олександром Комковим, з яким не прожила і року, часто радує публіку яскравими публікаціями зі свого життя. Однак після розриву з чоловіком співачка почала все частіше викладати знімки, на яких позує в чорних нарядах і з сумним обличчям. Але цього разу здивувала публіку милими фото, на яких позує в легкому образі з красивим букетиком в руках.

Читайте Знай в Google News!

У підписі до публікації Гросу написала: "Трошки зелені і літа, стрімко пішов від нас. Через місяць вже зима я, чесно кажучи, в шоці як час летить. І шалено сподіваюся, що наступний рік буде набагато краще, добрішим і яскравішим, ніж цей. Що вірус піде також блискавично, як і з'явився, що всі рідні та близькі будуть відчувати себе краще, що буде мир у всьому світі, що всі будуть щасливі. Хто теж сподівається? став рожевеньке. Сердечко в коментарях". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначним заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.