Колишній учасник "Холостяка" Микита Добринін показав пікантне фото з дружиною Дашею квітковою.

Микита Добринін – один з найяскравіших учасників реаліті-шоу "Холостяк", який знайшов на проекті свою любов. Обраницею, а незабаром і дружиною чоловіка стала молода красуня Даша Квіткова. Зараз закохана парочка живе разом і не сумує на карантині. Микита частенько публікує в Instagram яскраві фото і відео з новоспеченою дружиною, і цього разу показав пікантні кадр, зроблений під водою.

Читайте Знай в Google News!

У підписі до фото Микита написав: "Дружба – це рівність у відносинах. Вічна суперечка про те чи існує дружба між чоловіком і жінкою, і чому чоловіча дружба – сильніше, а Жіноча – не постійна. Не тема сьогоднішнього посту. Але хочу внести ясність мого розуміння чоловічої дружби - це взаємовиручка, взаємопідтримка, і аж до: позичив гроші – поверни, і бажано з % у вигляді пляшки мартіні. А ось з жіночою дружбою все більш складно. Зараз мій надійний і найкращий друг – це Даша. І це не застереження, і не описка. З нею я той, хто я є. Мені не потрібно підлаштовуватися, щоб здаватися краще. Я з легкістю можу говорити, обурюватися, радіти і я не буду смішний в її очах.

Більш того, бути самим собою – це така розкіш для більшості людей. Адже тисячі пар, де чоловік і дружина не ведуть відритих розмов, а живуть як хороші сусіди, не рідкість. Зустрілися, поговорили, розійшлися по кімнатах. Чи не так? Давати, брати, ділитися таємницею, розпитувати, пригощати, приймати частування – ось шість ознак дружби. Які ще в III столітті до н. е. були описані в Дхаммапада (одне з найважливіших творів буддійської літератури). І це не пафос, а маленьке правило – вдалої дружби на роки. Сподіваюся цей пост був корисним, відзначайте своїх друзів і не втрачайте близьких, з якими вам добре і просто".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.