На російському федеральному телебаченні було показано фінальну гру осінньої серії шоу "Що? Де? Коли?", у якій також брав участь відомий гравець Михайло Скіпський. У соцмережах звернули увагу, що чоловіка допустили до ефіру попри нещодавно висунуті проти нього публічні звинувачення у сексуальних домаганнях до неповнолітніх учениць.

Читайте Знай в Google News!

Так, на сторінці гри в Інстаграм користувачі залишили низку гнівних коментарів, побачивши серед "знатоків" чоловіка, якого підозрюють у сексуальних злочинах.

Скандал почав розвиватися ще влітку цього року. Співробітниця The Bell Катерина Ареніна написала у соцмережах, що зірка інтелектуального клубу Скіпський, який був її вчителем географії, приставав до неї. Причому, за словами дівчини, на той момент їй було 15 і вона навчалася у 10 класі.

Скріншот Twitter
Скріншот Twitter

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Домагання педагога підтвердили й інші жінки, у тому числі й продемонструвавши скріншоти листування.

Скріншот VK
Скріншот VK

Багато глядачів не стали мовчати про морально суперечливу ситуацію.

"Скіпський за столом. Думав його потримають поза ефіром пів року і потім тихенько повернуть. Але ні - ось так в нахабну. Бажання дивитися сучасне ЧКГ пропадає повністю. Стовідсоткові дизлайк і відписка", — йде мова в одному з коментарів в інстаграмі.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

"Скіпського за стіл пустили 😮 Це повна дичина, я розчарований" — пише інший користувач соцмережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 4 вересня проєкту "Что? Где? Когда" виповнилося 45 років.

Як повідомляє портал "Знай.ua", Макаревич рознервувався через звинувачення у домаганнях: "20 років тому, виявляється...."

Також "Знай.ua" писав, що вчитель історії розбещував дітей декілька років підряв: споював на турнірах “Що? Де? Коли?”