Український хореограф, танцюрист і телеведучий Влад Яма нарешті перестав приховувати обличчя свого сина: побачити чотирирічну дитину глядачі змогли в ефірі шоу "Маскарад".

Читайте Знай в Google News!

Про обставини цієї знакової події Яма розповів Катерині Осадчій у програмі "Світське життя".

"Ми цей момент відтягували як могли і хочу наголосити, що це не моє рішення, а наше спільне з Ліліаною (дружина Влада — ред.) і Леоном. Він вже маленький чоловік і він теж має ухвалювати якісь важливі рішення стосовно свого життя. Тому ми в нього запитали і він погодився", — наголосив хореограф.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Осадчій вдалося дізнатися, якою ж була реакція в Леона, коли він побачив себе в телевізорі: він засоромився, але потім передивлявся шматочок шоу з собою біля двох десятків разів.

Яма пояснив, що в Леона поки немає бажання стати зіркою екранів як тато, а причиною появи дитини на "Маскараді" танцюрист назвав бажання познайомитися з Дракошею.

Також хореограф розповів, що син ще не готовий піти стежками батька.

"Щодо танців, він коли чує музику, починає стегнами щось робити. Але коли я йому кажу про бальні танці, про те, що треба буде танцювати з дівчиною, взяти її за руку – він каже, що поки що не готовий, поки соромиться", — розповів Яма.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Влад Яма показав себе в зовсім іншому образі, українці не впізнають: "З волоссям".

Як повідомляв портал Знай.uа, Влад Яма знайшов свого "двійника".

Також портал Знай.uа писав, що Влад Яма розкрив темну сторону "Танців з зірками": "Найсправедливіший".