Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно на фан-акаунті зірки з'явилися незвичайні компрометуючі фото, на яких Кароліна позувала в еротичній зйомці для чоловічого глянцю "Maxim" в далекому 2010 році. Так, артистка приміряла кілька гарячих комплектів нижньої білизни, а також змінила локації, грайливо сидячи на сходинках і в білосніжному кріслі, а також стоячи біля жердини.

Читайте Знай в Google News!

При цьому фанати Кароліни встигли помітити кілька змін, які відбулися із зіркою через 10 років. Крім кардинальної зміни іміджу красуня збільшувала губи, що видно неозброєним оком, а деякі навіть впевнені, що виконавиця вдавалася до пластики грудей і помітно збільшила і їх. Варто відзначити, що сама Ані багато років не ніяк коментує чутки про свої "поліпшення".

Популярні новини зараз
На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня
Показати ще

А ви пам'ятаєте цю шикарну, гарячу, сексуальну фотосесію @anilorak для журналу" Максим " в 2010 році? 😘😍 Яка красуня. 💥🔥

Фолловери не пройшли повз: "Каро і зараз не погана собою .Обожнюю її", "шикарна фігура!!!!!! 😍 ❤ 😘 ", "Каролінка-встань, застудишся, ну його цього фотографа!!", "Господи, з'ясовується, що у неї збільшені груди!..".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше