Чоловік російської акторки театру і кіно, зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк Петро Чернишов заявив, що подає до суду на Анастасію Макєєву за наклеп.

Колега Заворотнюк, акторка Анастасія Макєєва в інтерв'ю YouTube-каналу "Емпатія Манучі" заявила, що Анастасія користувалася послугами сурогатної матері.

Читайте Знай в Google News!

Анастасія Макєєва у розмові з блогером В'ячеславом Манучаровим повідала про свої численні спроби завагітніти. За словами Макеєвої, вона пережила вже чотири екстракорпоральних запліднення.

"Я про дітей задумалася вже давно. Не все просто. Пробую з 30 років, але не виходить", — зазначила актриса.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Анастасія Заворотнюк, фото: кадр з відео
Анастасія Заворотнюк, фото: кадр з відео

Зрозуміло, сьогодні ми не можемо точно сказати, що було насправді, але один з друзів Петра Чернишова, дав нам невеликий коментар з цього приводу і повідомив, що спортсмен сильно роздратований через виниклі знову чуток.

"Петя сказав, що вони з Настею будуть подавати до суду за наклеп. Яке право вона мала зачіпати їх сім'ю в розмові, ще й в такі важкі часи? Насті треба поправлятися, а не слухати нісенітницю, яку придумала Макєєва", - заступився товариш фігуриста за своїх друзів.

Анастасія Заворотнюк, скріншот: YouTube
Анастасія Заворотнюк, скріншот: YouTube

Артистка згадала й про Анастасію Заворотнюк, яка зараз бореться з онкологією. Спершу вона зазначила, що й сама замислювалася про сурогатне материнство.

"Наскільки я пам'ятаю, у Насті Заворотнюк було сурогатне материнство, але це не сильно їй допомогло. Хтось помре від раку, але народить дитину, хтось не народить взагалі", - заявила актриса.

Нагадаємо, донька Анастасії Заворотнюк і її чоловіка Петра Чернишова Міла, з'явилася на світ в жовтні 2018 року. Про появу дитини пара розповіла в березні 2019 року.

На момент народження Міли Заворотнюк було 48 років, однак ніхто не бачив актрису вагітною. А вже у жовтні 2019 року в артистки виявили рак мозку. Представники Заворотнюк і її родичі не коментують стан актриси.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, колега онкохворої Заворотнюк розповіла про сурогатне материнство "прекрасної няні": "Не сильно їй допомогло"

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що відома співачка терміново звернулася до світу через Заворотнюк.

Також портал "Знай.ua" писав, що донька тяжкохворої Заворотнюк шокувала новими знімками.