Популярна українська співачка болівійського походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап, вже давно полюбилася українцям за красиві пісні і екзотичний образ.

Красуня часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком. Нещодавно знаменитість повідомила радісну новину - 2 жовтня відбулася довгоочікувана прем'єра її кліпу на пісню "Тonight". Красуня приміряла кілька яскравих і спокусливих образів, блиснувши стрункою фігурою, а також зізналася, що через всього кілька днів ролик встиг набрати більше мільйона переглядів на YouTube. Так, артистка вирішила показати свій незвичайний образ на Хеллоуїн 31 жовтня, одягнувшись на яскраво-помаранчевому фотофоні.

Читайте Знай в Google News!

Дівчина приміряла чорний блейзер-оверсайз і облягаючий напівпрозорий корсет з глибоким декольте, доповнивши образ зачіскою, що складається з безлічі кісок, срібними каблучками на пальцях, а також макіяжем з блискучими акцентами на очах і шиї. Мішель буквально перетворилася на грайливу вампіршу, адже на її губах виднілися намальовані "крапельки крові" і навіть пограла з вогнем, а точніше з запальничкою, підносячи її до язика.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

🎃 сьогодні не зупинюся

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" підігрів чутки про роман з Мішель Андраде.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Потап проміняв Каменських на молоденьку красуню.

Також портал "Знай.uа" писав, що Мішель Андраде-співоча пташка болівійсько-українського походження.