На “Танцях з зірками” відсвяткували Гелловін: клоуни, відьми і Дракули - це був вечір неймовірних перевтілень і прощання з Ольгою Фреймут.

Читайте Знай в Google News!

Про подію розповідає пресслужба телеканалу "1+1"

“Танці з зірками”, що виходять щонеділі на “1+1”, завжди дивують цікавими образами і сценічністю. Не було сумнівів, що ефір присвячений страхам і “жахастикам” буде неймовірно яскравим і цікавим. До того ж, учасники змінили партнерів на один вечір. Окрім цього, усі пари мусили станцювати додаткові два танці експромтом. Запрошеним членом журі була Наталя Могилевська.

Розпочинали феєрію пара Санти Дімопулос і її партнер “за обміном” Кирило Васюк. Вони станцювали фристайл у образах спокусливої покоївки і швейцара готелю. Влад Яма був у захваті від цього номеру і прокоментував його так: “«Санта працює і протягом тижня, і зараз. Все це видно по кожному кроку у цьому фристайлі: і румба, і самба, і пасадобль – все вдалося».

Популярні новини зараз
Пенсійний фонд дає три місяці: хто не встигне, втратить частину заслуженої пенсії Незабаром почнеться хаос: з Китаю завезли "клопів, що пукають", які знищують дерева Повістки від ТЦК отримують заброньовані та з відстрочкою: що відбувається Дорогоцінна картопля: чому ціни б'ють рекорди та коли вигідно робити закупи на зиму
Показати ще

Конкурентка Санти №1 Надія Мейхер разом з Максом Леоновим станцювала віденський вальс. Танок вийшов надзвичайно ніжним і вишуканим. Катерина Кухар прокоментувала його так: «Це був кращий вальс цього сезону, і після цього танцю з’явилася не тільки надія, а й упевненість у тому, що ми побачимо вас у суперфіналі».

Фото 1+1
Фото 1+1

Талановита Юлія Саніна, чий основний партнер, Дмитро Жук, продовжує хворіти на коронавірус, станцювала з Іллею Падзиною ф'южн у образах ангела і демона. Наталя Могилевська прокоментувала цей виступ так: «Юлю, ти моя фаворитка. У тебе неймовірні результати та розвиток у проєкті».

Футболіст Сергій Мельник разом з Яною Цибульською виконав танго, пара була перевдягнута на вампірів. Григорій Чапкіс схвально відгукнувся про хореографію спортсмена: «Я наказую тобі, кидати усі жарти щодо футболу та займатися хореографією. Подивись лишень, які у тебе успіхи!».

Сергій Танчинець, фронтмен гурту БЕZ ОБМЕЖЕНЬ, разом з Аделіною Делі станцював квікстеп. При цьому Сергій перевдягнувся у знаменитого клоуна з культової книжки “Воно” Кінга. Легко було помітити, що Сергію надзвичайно подобалося бути в цьому образі.

Для Ольги Фреймут це ефір став останнім. Її партнером “за обміном” був Дмитро Дікусар. Вона отримала невисокий бал за підготовлений танець і найменші оцінки за танці у батлі. Фреймут була надзвичайно стриманою і елегантно попрощалася з усіма.

Фото 1+1
Фото 1+1

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Ольга Фреймут вилаяла українців за поведінку в готелях

Як повідомляв портал "Знай.ua", Фреймут "віджала" у Лесі Нікітюк юного красеня