Телеканал ICTV вже з 17 листопада розпочне показ пригодницького серіалу “Козаки. Абсолютно брехлива історія”. Серіал обіцяє руйнувати міфи, жартувати і мати дуже багато екшену.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє пресслужба телеканалу ICTV.

Відомо, що серіал налічуватиме 12 епізодів, показ відбуватиметься з вівторка по четвер. Можливо, це перший костюмований серіал такого штибу на українському телебаченні. Події розгортатимуться в Україні кінця 16 століття - тобто варто розраховувати побачити наше бароко у своєму найвищому розквіті. У серіалу покажуть пошук скарбів, бої і поєдинки і, звісно, шалене кохання. У головних ролях у стрічці з’являться справжні зірки українського кіно: Юрій Дяк, Андрій Ісаєнко, Міла Сивацька, Михайло Гаврилов, Остап Ступка, Георгій Делієв, Михайло Кукуюк, Лариса Руснак, Олег Волощенко, Дмитро Вівчарюк та інші.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Головна серіальна продюсерка телеканалу Ірина Храновська розповідає: “«ICTV – канал героїв! Коли талановиті хлопці з IQ production прийшли до нас з пригодницькою історією про козаків, ми вважали за честь поповнити галерею наших героїв українськими супергероями. Цей проєкт об'єднує всі покоління біля екранів: герої минулого стануть героями сьогодення».

Трейлер серіалу вже було анонсовано.

Серіал було створено за підтримки Уряду України і Міністерства культури та інформаційної політики України.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Птушкін повертається, український мандрівник запустив власне шоу без Івлєєвої.

Також Знай.ua писав, що фанати дочекалися продовження серіалу" відважні "стартує на телеканалі"Україна".