Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно на фан-акаунті зірки з'явилися доволі компрометуючі фото, на яких Кароліна позувала в дуже незвичайному для себе образі. Так, фоловери артистки вирішили показати, як би виглядала їм кумир, якби святкувала цього року Хеллоуїн. За допомогою фотошопу виконавиця перетворилася на грайливе чортеня з блискучими ріжками на голові і навіть "змінила" колір волосся на рожево-блакитний, примірявши при цьому чорне облягаюче вбрання і блиснувши розкішним декольте.

Варто відзначити, що ким тільки Ані Лорак не бувала на Хеллоуїн в очах фанатів і які тільки "апгрейди" не отримувала у своєму намальованому житті: її "відправляли" в Париж, показували розкішне весілля з Сергієм Лазарєвим, "відривали" Кароліні голову, фарбували волосся в усі можливі кольори, перетворювали на казкових персонажів і багато іншого.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Варто відзначити, що після розлучення з чоловіком Муратом через його зраду в 2018 році через 9 років шлюбу, виконавиця кардинально змінила стиль, тому зараз досить рідко з'являється на публіці в елегантних образах, обираючи зручний і стильний одяг-оверсайз. Зараз Кароліна зустрічається з саунд-продюсером Black Star Єгором Глібом, який молодший за неї на 14 років. За весь цей час Ані не есперементувала з кольором волосся, завжди залишаючись розкішною шатенкою, проте змінювала довжину зачіски, то нарощуючи довге волосся, то роблячи акуратне каре.