Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram.

Нещодавно знаменитість вразила численних шанувальників раптовим роликом, на якому висміяла скандальну телеведучу Ольгу Фреймут. Так, артистка спародіювала популярну рубрику Ольги під хештегом #етикетзфреймут, де остання вчить українців етикету і правильних манер за допомогою коротеньких роликів: наприклад, показує, як правильно пити коктейлі, поовдити себе в готелях, навіть їсти хліб.

Сама ж Леся жартівливо показала, як правильно їсти вареники руками, щоб вони не розвалювалися. На думку красуні, досить просто запхати їх в рот цілком. Варто відзначити, що раніше обидві знаменитості вийшли на паркет шоу "Танці з зірками" в рамках випуску, присвяченого па-де-труа (одна з різновидів танцю, що включає трьох учасників). Так, тріо разом з хореографом Іллею Падзіною станцювали гарячу румбу, за сценарієм якої відомі телеведучі не можуть поділити між собою коханого чоловіка. В результаті Нікітюк вирішує помститися Падзіні і Фреймут, "підриваючи" їх.

Ці правила повинен знати кожен✅

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Такі вареники як робить моя баба в рот цілими не кинеш😁😄😄", "Після такого Фреймут нєрвно курить десь в стороні))", "Десь заплакала блондинка))))", "Леся поганого не порадить 😂🔥".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Оля Фреймут показала коханого чоловіка, шанувальники зворушені до сліз.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.

Також портал "Знай.uа" писав, що Фреймут оскандалилася новим проектом на Інтері".