Популярна українська фотограф, експерт шоу "Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк часто ділиться з фанатами в Instagram кадрами з життя і різних зйомок.

Нещодавно знаменитість похвалилася пікантним і досить провокаційним кадром, на якому без сорому продемонструвала пишні груди в глибокому декольте. Так, артистка вразила раптовим перетворенням - замість рудоволосої красуні перед шанувальниками постала грайлива блондинка, яка доповнила спокусливий образ макіяжем з яскраво-червоною помадою на губах і ретро-камерою в руках. При цьому красуня поцікавилася, чи личать їй зміни, загадково дивлячись вдалину.

Ну то як вам перевтілення, кицюнчики? Хто сподобався найбільше?🖤

Фолловери залишилися в захваті і засипали Соню компліментами: "😂Оце так поворот. Соня, ви точно золотою ручкою можете бути. Поки всі роти відкрили зібрати все що треба і віддалитися в захід😍 😍 😍", " Соня-квінтесенція сексу просто😍", " хтось вже писав про вогняні циці-мацици на цьому фото?) 🍒 ", "Соня, ви чудова😍 😍 😍 😍 🤤".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.