Пара ведучих тревел-реаліті "У кого більше?" (Новий канал) Макс Узол та Оля Манько – подружжя в житті. Уявіть, і вдома, і на роботі разом.

Вони поділились зі Знай.ua секретами, як поєднують особисте життя з екстремальною роботою. Розповіли про конкуренцію між ними та суперечки, яких не оминути.

Макс Узол та Оля Манько, фото з архіву телеведучих
Макс Узол та Оля Манько, фото з архіву телеведучих

Насамперед, Оля і Макс одноголосно наголошують: екстремальна робота – це кайфово. Вони люблять рух і активність. Зізнаються, що неабияк пощастило, що знайшли одне одного, адже їм цікаво разом як працювати, так і відпочивати. Але Макс зізнався, що деколи все ж складно поєднувати таку екстремальну роботу з особистим життям.

"Коли ти сам, то і відповідаєш тільки за себе. А коли поруч Оля, то ти вже думаєш, робити деякі речі чи ні, боїшся і переживаєш за неї. Адже я її дуже люблю і хочу, щоб ми живі, цілі і неушкоджені повернулись додому", – розповів він.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Секрет Олі і Макса в тому, що вони не розмежовують поняття роботи і сімейного життя, а змішують їх.

"На початку стосунків, у 2015 році, у нас було чітке розмежування – робота і особисте. Але потім ці рамки стерлись. Неможливо сидіти один навпроти одного, говорити просто на робочі теми, коли між вами – іскра. І зараз у нас на усіх зйомках чітко прослідковується кохання і переживання один за одного", – зізнався Макс.

Макс Узол та Оля Манько - подружжя в житті
Макс Узол та Оля Манько - подружжя в житті

А Оля каже, що вони навчились "переключати режими": в робочий час обговорюють разом робочі питання, а у вільний – просто насолоджуються один одним.

У такій емоційній та незвичайній роботі, як у Олі і Макса трапляється, напевно, купа суперечок, - подумаєте ви. Так і є. Подружжя не приховує той факт, що вони часто сперечаються, але найцікавіше, що це спонукає на кращий результат.

"Наші друзі часто жартують, що нам не дай поїсти, а дай посперечатись, – сміється Оля. – Але з усіх суперечок ми завжди виходимо на позитив. А ще саме в такі моменти з'являються класні ідеї і якась істина. І ще виходить класний результат у робочому плані".

Макс цього не заперечує. Більш за те, якось суперечка з дружиною під час подорожі врятувала його:

"Колись для Нового каналу ми знімали в Еквадорі програму "Заробітчани", і я там потрапив у джунглі, – згадує ведучий. – Переночував з індіанцями, наче все було добре. А на другу ніч вийшло так, що, на жаль, останній автобус пішов, і ми с режисером на нього не встигли. Так ми опинились у глибоких джунглях без зв'язку і житла. Врешті, знайшли якусь гору, щоб був хоч якийсь зв'язок, і можна було відправити Олі СМС, де ми знаходимось. Виникла суперечка з Олею, щоб я ні в якому разі не лишався там, а повертався ночувати додому. Врешті, вона мене переконала поїхати звідти, знайшла якимось чином водія, який нас забрав. І вже потім я дізнався, що індіанці, які там з нами поруч тусили, напивались кожної ночі. Коли нас забирав водій, вони почали вимагати гроші. Страшно уявити, що могло бути далі. В даному випадку я був радий суперечці і тому, що Оля мене переконала".

Макс Узол та Оля Манько, фото з архіву телеведучих
Макс Узол та Оля Манько, фото з архіву телеведучих

Пара ведучих переконана, що дух суперництва підігріває їхні стосунки.

"Суперництво перетворюється на якусь гру, а гра – це завжди цікаво і прикольно, – ділиться Макс. – Тут дуже важливо не перегнути палку, адже дуже легко в такій ситуації образити людину, а тобі з нею жити і дітей ростити. В "У кого більше?" найскладніше було вибрати третю роботу ("Підставу"), щоб і перемогти, і не образити свою дружину. Важко було тримати цей баланс. Іноді через це ми трохи сварилися".

Макс Узол та Оля Манько, фото з архіву телеведучих
Макс Узол та Оля Манько, фото з архіву телеведучих

Зйомки кожного випуску реаліті "У кого більше?" відбувались протягом трьох напружених та складних днів. Сісти і сумувати не було часу. Але, звісно, пара встигала скучити один за одним, і перше, що робили завжди при зустрічі на підрахунках, – це обіймались.

Два ведучих тревел-шоу в одній сім'ї – це велика перевага, – вважають Макс і Оля. Вони знаходяться в одному човні і повністю розуміють один одного. Та Макс зізнався, що не без труднощів.

"Деколи це є проблемою. Коли кожен тягне ковдру на себе, то важко іноді домовитись. Але потім ми відходимо і розуміємо, що зазвичай ми говоримо про одну ситуацію, але просто під різним кутом".

Робота емоційна, бо ведучі емоційні. В кадрі Оля і Макс сміливі, рішучі та яскраві. А вдома – більш спокійні та стримані.

"Буває таке, що після складних відряджень ми просто приїжджаємо і на декілька днів пропадаємо вдома, подалі від людей. Відпочиваємо і гладимо один одного, як котики. Але не завжди, звісно. Буває, що хочеться активності. Під настрій", – каже Оля.

Макс Узол та Оля Манько, фото з архіву телеведучих
Макс Узол та Оля Манько, фото з архіву телеведучих

Дивляться епізоди програми Макс і Оля вдома разом. І у двох однакова реакція.

"Коли дивишся випуск вдома, то думаєш: "Ого, таке дійсно було. Мабуть, більше б такого не зробили ні за що в житті". А потім розумієш, що якби ще раз відправили туди, то не відмовився б. Кожна робота, країна, людина – це крутий досвід і класна школа для нас", – каже Макс.

Макс Узол та Оля Манько, фото з архіву телеведучих
Макс Узол та Оля Манько, фото з архіву телеведучих

"Коли ми дивимось ці програми, то інколи буває соромно. Інколи думаєш: "Навіщо я це робила". Таке враження, що там наче інша людина, якою керують інші установки. У подорожі гріє адреналін", – підсумувала Оля.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що ведучі-подружжя тревел-проєкту "У кого більше?" розповіли, що допомагає їм пережити домашнє ув'язнення.

Також режисер та актор Ахтем Сеітаблаєв прокоментував рішення Кабміну про виділення 100 млн грн з Covid-фонду на патріотичне кіно.