Актриса Антоніна Паперна показала миле фото і звернулася до фанатів з порадою

Антоніна Паперна - старша дочка відомої української актриси Ольги Сумської, яка нещодавно народила другу дитину від російського актора Володимира Яглича. Дівчина теж актриса, а ще вона активний користувач Instagram, де часто радує шанувальників яскравими фото і Відео зі свого життя. Так, нещодавно Антоніна виклала в мережу миле фото, а в підписі до нього звернулася до фанатів з порадою.

Читайте Знай в Google News!

На новій фотографії Тоня відображена, мабуть, у своєму будинку, вона сидить на сходинках і фотографує себе на телефон. Перед камерою вона з'явилася в цікавому образі - на ній модна сіра сорочка з оригінальними гудзиками, які вона розстебнула, оголивши декольте і витончені плечі. Волосся красуні розпущене і недбало укладене, а на її обличчі легкий макіяж, тут вона особливо схожа на свою зіркову матусю. У підписі до фотографії Паперна написала: "А давайте складемо список фільмів. Прийшла пора затишних вечорів біля телевізора". Фоловери в захваті від нової публікації актриси, її засипають компліментами і порадами в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, Ольга Сумська засвітилася в компанії Володимира Зеленського.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ольга Сумська показала себе 20-річну.

Також портал "Знай.ua" писав, що Сумська повернулася до найвідомішого образу.