Відомий російський гуморист і шоумен Максим Галкін, який вже багато років одружений на Примадонні російської естради Аллі Пугачовій, не перестає радувати фанатів яскравими фото і відео з сімейного життя.

Артист часто показує в Instagram дітей і кохану дружину, але цей раз став винятком. У соцмережі шоумен опублікував миле фото гримерки, на якому позує, сидячи біля дзеркала.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Максим знімає себе сам, перед камерою він з'явився в чорно-червоній картатій сорочці. Він уважно дивиться на себе ж, але не в дзеркало, а на екрані телефону. У підписі до публікації Галкін написав: "до зйомок готовий – сьогодні в журі. Антиковідні заходи зробив: срібло в горло, хлорка під носом, в ліве плече грип, в праве - пневмокок, руки в спирту, серце в п'ятах. Спеціально для доброзичливців: Краса ненатуральна – помада на губах, свіжа підтяжка, ботекс у лобі, зуби вставні, плечі накладні". Фанати кинулися активно обговорювати нове фото артиста, засинаючи його компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, Галкіна і Пугачову розкритикували за жорстоке поводження з дітьми.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.

Також портал "Знай.ua" писав, що Галкін влаштував жорсткий тролінг Собчак.