Шоу “Супер Топ-Модель по-українськи"стало одним з найбільш очікуваних в Україні в 2020 році. І задумка "Нового каналу" явно вдалася – шоу дійсно б'є всі рекорди по рейтингах, і збирає величезну аудиторію телеглядачів.

На телеекранах дійсно зібралися кращі з кращих, в тому числі і відомі на світовій арені моделі, тому конкуренція зашкалює. Однак на телеекрані має місце не тільки "велика Битва", між деякими учасницями вже встигли скластися дуже хороші відносини.

В офіційному каналі СТПМУ в Instagram опублікована фотографія з двома учасницями шоу-Аріною Любітєлєвою і Маргаритою Верховцевою. Причому на фото Дівчата явно не налаштовані на якусь боротьбу. Одна цілує іншу в щічку, а друга посміхається своєю яскравою модельною посмішкою.

"Дивись які тут подружки дві. А я нагадую, що НОВИЙ ВИПУСК #СТМПУ ЧЕКАТИМЕ тобі в ПОНЕДІЛОК 9 листопада на НОВОМУ КАНАЛІ", – так прокоментували публікацію на офіційній сторінці в Instagram.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Користувачів явно заінтригувала публікація СТПМУ. Всього за 6 годин фотографія набрала майже 19 000 лайків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раньше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала Селфі в дзеркалі.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.