Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно на фан-акаунті зірки з'явилося її відео-селфі, на якому Кароліна інтригувала фоловерів новинками-сюрпризами, поки що не видаючи, про що конкретно йдеться. Красуня позувала в гримерці перед зйомками або фотосесією, поки відразу кілька стилістів робили виконавиці макіяж і зачіску, а ззаду виднілася команда з ще кількох людей. При цьому Ані приміряла чорну сукню з глибоким декольте і забавно зробила губи "качечкою", посилаючи аудиторії повітряний поцілунок.

улюблена красуня @anilorak на фотосесії! 😍 Діва! 😍 На нас чекає сюрприз!

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися. Були ті, хто вважав, що Лорак сильно змінилася за останні роки: "губи вже перебір. Вона натуральна була така красуня.", "Качка з яблуками", " Ржу з її вирячених губ на камеру😂", " вже на себе не схожа ! Жах !", "Вже взагалі на себе не схожа. Як всі стала однакова з лиця, після пластики. Жах всі на одне обличчя. Такий шарм у неї був природний і що зробила з собою пипець.".

Популярні новини зараз
Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще