Віддані шанувальники вже декілька днів поспіль обговорюють загадковий знімок "прекрасної няні" Анастасії Заворотнюк. Даний кадр ще ніколи не публікували навіть у фанатських групах, які було присвячено творчості зірки.

Читайте Знай в Google News!

Відомо, що акторка вже майже два роки бореться з онкологічним захворюванням і інформації про її стан немає. Про це пишуть російські ЗМІ.

Анастасія Заворотнюк, скріншот: Instagram
Анастасія Заворотнюк, скріншот: Instagram

"Залишайте в коментарях Ваші побажання для Анастасії. Одужуй. Ми на тебе чекаємо", - свідчить підпис під новим знімком Анастасії Заворотнюк.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

У кадрі помітно розповніла акторка посміхається. Де було зроблено фото і коли - інформації немає. Стверджувати, що це свіжий кадр із зіркою, не представляється можливим.

Однак з шанувальниками акторки при вигляді цієї фотографії трапилася істерика. Хтось написав, що "це фото Заворотнюк після хіміотерапії", хтось припустив, що знімок зроблено давно. Однак майже всі без винятку шанувальники пишуть слова підтримки на адресу "прекрасної няні" і бажають їй якнайшвидшого одужання.

Також варто нагадати, що 5 серпня 2020 року стало відомо, що Анастасію лікують спеціальною вакциною, створеною для неї вченими з Санкт-Петербурга. Це експериментальна вакцина на основі імунних клітин. Вони навчають імунну систему атакувати ракові клітини. Вакцину виготовляють індивідуально для кожного хворого. Курс лікування може розтягнутися на два роки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, донька онкохворої Заворотнюк натякнула на неминуче: "Сумно розлучатися".

Як повідомляв Знай.uа, кума Дзідзьо Цибульська задерла ніжку перед невідомим у ліфті: "Не треба дражнити".

Знай.uа писав, сім'я Заворотнюк подає до суду на колегу "Моєї прекрасної няні" за наклеп: "Яке право вона мала?".