Популярний український співак Стас Костюшкін, який давно живе і працює в Росії, частенько радує своїх прихильниць свіжими кадрами з життя і новинами про свою творчість.

Цього разу колишній соліст гурту "Чай вдвоем" спародіював мільйонера, який любить потанцювати - Джанлуку Ваккі.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Стаса Костюшкіна в мережі Instagram.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК
Показати ще

"Якщо є танцюючий мільйонер, повинен бути і танцюючий бідняк", - з часткою іронії підписав публікацію Стас Костюшкін.

Відео буквально за кілька годин зібрало десятки тисяч переглядів. Можна помітити, що Стас Костюшкін вирішив потанцювати на фоні морського берега, а також позасмагати — але без сонячних променів, звичайно, не травень місяць за вікном.

Костюшкін, фото: Instagram
Костюшкін, фото: Instagram

Співак знову нагадав про своє нібито скрутне матеріальне становище, так само як і в популярному сатиричному YouTube-шоу "Что было дальше", де попросив 300 тисяч російських рублів (110 тисяч гривень) за участь у шоу. Але і не забув показати фанаткам шикарні види свого спортивного тіла.

Також варто нагадати, що італійський підприємець і медійна персона Джанлука Ваккі, якиц відомий завдяки своїй яскравій зовнішності в солідному віці і запальним танцям, показав Гарячі Танці з вагітною коханою в лікарні. 52-річний Джанлука Ваккі з дня на день вперше стане батьком. Його 27-річна кохана-модель вже знаходиться в пологовому будинку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, відома модель втратила ненароджену дитину і виклала фото в Instagram.

Як повідомляв Знай.uа, лесбіянка-екстрасенс розкрила коханця Костюшкіна з "Чай вдвоем": "Він обожнює тільки вас".

Знай.uа писав, Костюшкін з "Чай вдвоем" знову заволав про вагітність: "Напишіть мені".