Хто така Катерина Ковальчук, яку називають новою коханою Гаріка Харламова.

Читайте Знай в Google News!

Не пройшло і пів року після того, як резидент Comedy Club Гарік Харламов і його дружина, актриса Христина Асмус оголосили про розлучення, як заговорили про новий роман відомого гумориста. Новою пасією Харламова називають зірку "Кріпосної" акторку Катерину Ковальчук.

Такі чутки поповзли після спільної роботи акторів в серіалі "Гусар". І хоча сам Харламов, як завжди, заперечує нові стосунки, шанувальники практично вже їх одружили у своїх фантазіях.

Втім, немає нічого дивного в тому, що фанати так вперто говорять про стосунки Харламова і Ковальчук, адже Катерина зовні дуже схожа на Асмус, а отже відповідає типажу резидента Comedy Club.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

5 фактів про актрису, яку називають новою обраницею Гаріка Харламова

Вік

Катерині Ковальчук виповнилось 27 років, отже вона на 5 років молодша за колишню дружину Харламова - така собі молодша копія Христини Асмус.

Катерина Ковальчук, фото Instagram
Катерина Ковальчук, фото Instagram

Сім'я

Катерина є зведеною сестрою (у них спільний батько) акторки Анни Ковальчук, відомої завдяки ролі в популярному серіалі "Таємниці слідства", де вона втілила образ слідчої Маші Шевцової.
Цікаво, що Катрина познайомилася з батьком та своєю сестрою лише коли їй виповнилось 17 років. Як відома, зараз акторка продовжує підтримувати стосунки з ними. І дуж можливо, що досвід і зв'язки сестри в кіноіндустрії стали в пригоді Катерині.

Освіта

Катерина Ковальчук здобула професійну акторську освіту - вона закінчила театральний факультет Санкт-Петербурзького інституту гуманітарної освіти.

Дівчина навчалась на курсі Івана Краско, якого вважає своїм учителем, і каже, що сам він розкрив її як актрису.

Дебют

Свою першу головну роль Катерина Ковальчук зіграла в українському серіалі "Кріпосна", до цього дівчину залучали лише в епізодах. Дебют був вдалим, серіал зробив Катерину відомою, після виходу фільму на неї посипалися пропозиції на ролі.

Дитинство

Життя молодої акторки важко назвати безхмарним. До 18 років Катерина Ковальчук жила в гуртожитку в Сиктивкарі де вона й народилась. Катерина з матір'ю і сестрою тулилися у двох маленьких кімнатках гуртожитку. Матері було важко тягнути самій двох дітей, грошей весь час бракувало. Катерина часто доношувала одяг "з чужого плеча".

Тепер важко повірити, що у висхідної зірки, яка може дозволити собі багато чого, було так важке дитинство.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, головна героїня "Кріпосної" Катерина Ковальчук розповіла про жахіття на зйомках

Як повідомляв портал Знай.ua, Катя Ковальчук розповіла про найстрашніший момент 2 сезону "Кріпосної"

Також Знай.ua писав, Гарік Харламов захопився, побачивши Христину Асмус в ліжку з іншим чоловіком