Наприкінці червня резидент Comedy Club Гарік Харламов і його дружина, актриса Христина Асмус оголосили про розлучення після восьми років шлюбу. Подружжя зізналося у соцмережі Instagram, що рішення про розлучення прийняло ще рік тому. Також вони попросили громадськість не пов'язувати їх розставання зі скандальним фільмом "Текст", у якому Асмус знімалася у відвертих сценах.

Гарік і Христина запевнили, що залишаються в хороших відносинах і далі планують разом виховувати 6-річну доньку Настю.

Асмус і Харламов з донькою - фото Instagram
Асмус і Харламов з донькою - фото Instagram

При цьому новина про чергове зіркове розлучення відразу ж викликала резонанс у суспільстві. Крім того, завдяки ведучому YouTube-шоу Comment Out Володимиру Марконі багато хто вирішив, що Харламов і Асмус насправді всіх розігрують.

Потім виявилося, що це не єдина проблема резидента Comedy Club. Харламов очолював компанію "Креативне агентство Бульдог" разом з колегами з Comedy Club – основний автор номерів Олексій Пойманов, креативний продюсер Олексій Ляпоров і ще один автор Ілля Романко.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Гарік Харламов, скріншот: YouTube
Гарік Харламов, скріншот: YouTube

За даними росЗМІ, діяльністю креативного агентства зацікавилася податкова, яка тривалий час не отримувала грошей від його прибутку. При цьому співробітники ФНС не виявили компанію Харламова за адресою реєстрації. Через це фірма припинила своє існування.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Христина Асмус спростувала новину про те, що заява про її розставання з коміком була розіграшем, зробленим у рамках комедійного шоу на YouTube Comment Out.

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка Comedy Club Гарік Харламов, який нещодавно розійшовся з Христиною Асмус, більше не самотній. Шанувальники коміка припустили, що новою коханою стала Яна Кошкіна.

Також портал Знай.uа писав, що Гарік Харламов влаштував гучну вечірку в клубі без Христини Асмус: "Заодно розлучення відзначу".