Російський гуморист Гарік Харламов трохи дивно поводиться останнім часом. Після оголошення про розлучення з акторкою Христиною Асмус, почали з'являтися чутки про його неадекватну поведінку і навіть новому романі. І от зараз до Харламова прийшла ще одна біда, повідомляють російські ЗМІ.

Виявилося, що податкова інспекція закриває компанію Гаріка Харламова.

"Креативне агентство Бульдог" робило рекламу, а володіли ним з Харламовим ще троє: Олексій Пойманов, основний автор Comedy Club, Олексій Ляпоров, креативний продюсер Ілля Романко ще один автор шоу.

Проте справи у даній фірмі не пішли. У податковій не отримували від компанії грошей і вирішили прийти з перевіркою за адресою реєстрації компанії. На місці фахівці побачили, що фірма коміка з'їхала і з цієї причини компанію просто закрили.

Гарік Харламов, скріншот з Comedy Club
Гарік Харламов, скріншот з Comedy Club

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше повідомлялося, що російський гуморист Гарік Харламов трохи дивно поводиться останнім часом. Про це розповіла організатор гастролей Наталія Субботіна.

За її словами, в поведінці стендап-комік Гаріка Харламова в останні роки відбулися істотні зміни, він став занадто непередбачуваним. І його дружина Христина Асмус недарма розлучається з ним.

За словами Суботиной, в житті Харламов зовсім інший, ніж його бачать на екранах глядачі - веселун з легким характером. Якщо він таким і був колись, то зараз таке сказати про нього не можна.

Асмус і Харламов з донькою - фото Instagram
Асмус і Харламов з донькою - фото Instagram

"Останні кілька років він чудить, веде себе не завжди адекватне. І хто знає, що він випиває. Звідси, напевно, головна причина його проблем", - говорить Суботіна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, організатор гастролей Харламова розповіла про його неадекватну поведінку.

Як повідомляв Знай. ua, пішли чутки про роман кинутого Харламова з пишногрудої зіркою.

Також Знай. ua писав, що Харламов влаштував гучну вечірку в клубі без Асмус.