Що робити, якщо невідомий чоловік пристає до вас в громадському транспорті? На це питання відповіла українська акторка Наталка Денисенко, коли в метро невідомий почав розпускати руки, під час зйомки шоу "Хто зверху?" на Новому каналі.

Читайте Знай в Google News!

"Колись я дуже сильно побила маніяка в київському метрополітені. Я спочатку не могла зрозуміти, чи дійсно хтось треться об мене або випадково доторкнувся через товкучки. Провела експеримент: стояла спокійно і перевіряла, здалося чи ні. Трохи потерпіла, але коли зрозуміла, що це не випадковість, почала кричати на маніяка і бити його сумкою! А це якраз була дуже людна станція - "Майдан Незалежності" - так що він не міг швидко втекти від мене", - зізналася зірка"Кріпосної".

Наталка сподівається, що піднесла збоченцю хороший урок, і більше приставати до жінок у метро він не буде. Вона впевнена: якби цю картину побачив її чоловік, маніяку дісталося б ще більше.

Наталка Денисенко та Андрій Федінчик, фото Новий канал
Наталка Денисенко та Андрій Федінчик, фото Новий канал

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Зазвичай жінки соромляться зробити зауваження таким людям, але я вважаю інакше. Тримати свої руки потрібно при собі!"- підсумувала актриса.

В "Хто зверху?" Наталка Денисенко у складі команди Лесі Нікітюк боролася за перемогу проти чоловічої команди Сергія Притули, серед членів якої і чоловік актриси – Андрій Федінчик. Кому з подружжя вдалося перемогти в битві статей, дізнаєтеся в свіжому випуску:

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, зірка "Дизель Шоу" розповів секрет, як задовольняє дружину: "Я почав їх..."

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка "Кріпосної" Наталка Денисенко пустила глядачів у своє ліжко:"бачили цю солодкість".

Також портал Знай.uа писав, що зірка "Дизель Шоу" Вікторія Булітко похвалилася несподіваним талантом.