Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно на фан-акаунті зірки з'явилися доволі компрометуючі фото, на яких Кароліна позувала в дуже незвичайному для себе образі. Так, фоловери артистки вирішили показати, як би виглядала їм кумир, як би виглядала Кароліна, якби виставляла більш відверті кадри, поєднавши голову красуні з тілом іншої дівчини-моделі. Таким чином артистка приміряла облягаюче боді блакитного кольору, "засвітивши" оголені сідниці і стрункі ніжки, сидячи на м'якому пуфі.

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Про божечки як красиво😻 😻 😻 😻"," вааау🔥 🔥 🔥", " офігенно красиво 👏👏👏❤️❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹", "є талант, голос, навіщо так позувати, співайте, і вами будуть захоплюватися", " як же красиво😍 🔥", "клас!!!👍👍👍👍👍".

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят Сім'ї возз'єднаються, будемо їздити – куди хочемо: астролог назвав дату кінця воєнного стану Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші
Показати ще

Варто відзначити, що ким тільки Ані Лорак не бувала в очах фанатів і які тільки "апгрейди" не отримувала у своєму намальованому житті: її "відправляли" в Париж, показували розкішне весілля з Сергієм Лазарєвим, "відривали" Кароліні голову, фарбували волосся в усі можливі кольори, перетворювали на казкових персонажів і багато іншого.