Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя.

Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Нещодавно красуня-дружина знаменитості, Лілія, виставила зворушливий, буквально казковий кадр, взявши участь разом з коханим і їх сином Леоном в новій фотосесії на одному з пляжів Київського моря.

Так, зіркова матуся позувала в розкішному вбранні бежевого кольору і масивних шкіряних черевиках, а жіночний образ доповнила прикрасою з крихітних намистин і камінчиків, спадаючими з її волосся, не забувши і про макіяж - виразні смокі айс граціозно підкреслили незвичайний колір очей Лілії. При цьому вони з Леоном прогулялися по піщаному пляжу, а хлопчик ніжно поцілував найріднішу жінку в руку. Варто відзначити, що раніше дружна пара приховувала обличчя сина від чужих очей, вперше представивши хлопчика українцям всього кілька тижнів тому на зйомках шоу "Маскарад".

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Ловіть шматочок щастя в стрічку.😍🥰♥️♥️♥️♥️♥️♥️ Заряджаємо на любов 💓

Фолловери не пройшли повз: "яка краса", "Клас😍", "Як же це мило️️️".