Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екс-солістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр, зроблений перед дзеркалом, примірявши при цьому дуже сміливий і компрометуючий образ. Так, артистка одягла лише облягаюче боді з глибоким декольте і шкіряними рукавами, високі ботфорти, колготи в сіточку і пояс, суцільно розшитий бахромою, який і надавав всьому вбранню більшої сексуальності. Красуня видала, що саме так виглядають її обладунки, порівнюючи себе в жінкою-воїном, на зразок Ксени. Раніше Нана зізнавалася, що вірить в реінкарнацію і зазначає, що в минулому житті могла бути якраз такою амазонкою, або ж Хюррем - найулюбленішою дружиною турецького імператора.

У своїх обладунках. 😈 Озброєна і готова пускати стріли в зал! 🖤

Фолловери не пройшли повз: "так блін жеж!!! АГОНЬ🔥 🔥 🔥 жеж!!!))) ", "Це Вааау🌺", " шикарний образ, Агонь!!!! Спасибі за хвилини радості✊ 💦 💦 💦"," Настя. Я в тебе закоханий💖 💝 💋", " те почуття, коли пишеш коментар, що виражає захоплення, і раптом розумієш, що втратив дар мови @_@ 😍😍😍🤤🤤🤤", "🔥🔥🔥 Нана, принцеса-воїн 😜".

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.