Популярна українська співачка і переможниця "Євробачення 2016" Джамала часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Ще недавно знаменитість оголосила про радісну новину - вони з чоловіком Сеїт-Бекіром Сулеймановим чекають на другу дитину. Малюк з'явився на світ 19 червня, хлопчика назвали Селім-Гірай. Варто відзначити, що парочка також виховує 2-річного сина Еміра-Рахмана.

Так, артистка вирішила раптово змінити стиль і спробувати себе в абсолютно новому образі, похвалившись "оновленнями" на свіжому селфі. Красуня, яку аудиторія завжди звикла бачити з довгим прямим волоссям обрізала чубок і трохи вкоротила довжину, ніжно посміхаючись на камеру без краплі макіяжу. Також Джамала презентувати свою добірку фільмів для затишного вечора, зізнавшись, як сильно обожнює кінематограф. У топ-3 улюблених фільмів красуні про подорожі, красиві місця і з захоплюючим сюжетом потрапили "Талановитий містер Ріплі", "Хід королеви" і "Диявол завжди поруч".

Добірочки, так добірочки! Кіно 🎥 Готова ділитися з вами своїми відкриттями. Чому я люблю кіно? Ну, крім того, що це красиво 😂 за суть, зміст, візуальну насолоду... Так це ще й можливість подорожувати! Так-так-так! ⠀ Вже давно не секрет, що через фільми нам «продають» міста, цікаві містечка, кафе, одяг і багато іншого. До слова, ось серіал "Емілі в Парижі«, про який я писала минулого разу, відмінно» "продав" Chanel. Виявилося, це був офіційний партнер серіалу - берети та спідниці, і в цілому майже всі луки Емілі були від Chanel, читала, що виросли продажі бренду після виходу серіалу. І це значні суми, скажу я вам ☺ Так, часто кіно - це дорога реклама, але від цього любити не перестаю ❤️☺ Так ось, про подорожі, яких так не вистачає зараз. ⠀ 📼 "Талановитий містер Ріплі" ⠀ Крім того, що фільм з неймовірним сюжетом, а в ролях молоді Джуд Лоу, Гвінет Пелтроу, Метт Деймон, Кейт Бланшет, так я просто очманіла від того, як красиво показана Італія. Можна заново закохатися в неї, якщо ви там вже були. І опинитися там, якщо в реальному житті ще не вдалося побувати. ⠀ 📼 "Хід королеви» Теж багато чого нам "продає". ДО РЕЧІ, 18 + 😂 дуже цікавий сюжет. Серіал можна дивитися на одному диханні! ⠀ 📼 "Диявол завжди поруч» Ааааааааааа! Кошмар і жах! Спочатку здається, що довго тягнеться, але... сюжетна лінія неймовірна! І, звичайно, фінал теж!!! ⠀ P. S. А до посту додаю серію леопардових фото 😘 Всім гарного дня!

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше