Старша дочка Алли Пугачової, відома російська співачка Крістіна Орбакайте, часто радує фанатів яскравими фото і відео в своєму Instagram. Нещодавно у своєму мікроблозі співачка опублікувала знімок, на якому позує разом з чоловіком своєї матері Максимом Галкіним, що викликало бурю обговорень.

Читайте Знай в Google News!

На новому знімку, який Христина зробила сама, вона і Галкін відображені на зйомках шоу, він стоїть трохи позаду неї. Перед камерою Христина з'явилася в ошатному образі, на ній чорна сукня і розкішна прикраса, яка прикриває декольте. У підписі до публікації Орбакайте написала: "Вчора на зйомках з @orbakaite_k посміялися над черговою порцією безглуздої брехні про нашу сім'ю в пресі. Вже скільки років про себе читаємо, але до сих пір дивуємося, як вистачає нахабства на порожньому місці, заради хайпа і цитованості складати небилиці про відносини всередині сім'ї. Головна особливість таких "новин", що посилаються нібито на наші ж слова, - ви ніколи не знайдете першоджерело, де ж і коли це було сказано". Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію красуні, засинаючи її захопленими коментарями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, колишній чоловік Орбакайте одружився вже вшосте на зовсім юній дівчинці з Чечні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що заплакана Крістіна Орбакайте з'явилася на публіці в траурному вбранні.

Також портал "Знай.ua" писав, що щедра Пугачова подарувала покоївці Орбакайте ціле багатство.