Зірка ситкому "Будинок на щастя", відомий український актор Костянтин Войтенко поділився своїм досвідом і лайфхаками, як проходити кастинги. Його лайфхаки, в першу чергу призначаються початківцям акторам, але всі можуть прислухатися до його порад. Про це повідомляє прес Нового каналу.

За словами Кості, він любить ходити на кастинги і вважає їх своєрідним тренажером для будь-якого актора. "І чим більше їх у Вашому житті, тим краще. Мені не важко їх проходити, і я ніколи не засмучуюся, якщо не стверджують на роль. Завжди розумію, що, мабуть, інший актор підходить більше", - говорить актор.

Читайте Знай в Google News!

Костянтин Войтенко, фото: Новий канал
Костянтин Войтенко, фото: Новий канал

Як відомо, на рахунку Кості безліч головних ролей у фільмах і театральних спектаклях. Він вважає, що для успішного затвердження на роль на кастинг потрібно приходити підготовленим. "Добре вивчіть свій текст. Запишіть його кілька разів на камеру телефону. Потім перегляньте відео і оцініть себе з боку. Упевнений, помітите якісь нюанси. Ось їх і відшліфуйте до кастингу. А під час проб будьте відкритими з режисером. Слухайте його і дотримуйтесь усіх порад", - рекомендує Войтенко.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Крім того, хлопець поділився кумедною історією, як одного разу звичайна монетка вирішила його долю. "Тоді я навчався на другому курсі театрального факультету. І вирішив спробувати свої сили на роль у військовому фільмі. На кастинг прийшов і мій одногрупник. Після проб до нас вийшов режисер і сказав, що не знає, кого вибрати на цю роль. Тоді він вирішив кинути монетку. І вона випала не на мою користь. Ось це єдиний випадок в житті, коли я дуже хотів отримати роль. На жаль, не склалося", - зізнався Войтенко.

Костя Войтенко, фото - пресслужба Нового каналу
Костя Войтенко, фото - пресслужба Нового каналу

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, актор Костя Войтенко розкрив секрет, як добре виглядати в кадрі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що актор Войтенко зізнався у викраденні дівчини.

Також портал "Знай.ua" писав, що під Львовом розігралася історія забороненого кохання в кращих традиціях 19-го століття.