Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, любить ділитися з фоловерами в Instagram фото з особистого життя.

Цього разу новими незвичайними кадрами привернула увагу її старша донька Соня Кіперман, якій 30 березня виповнилося 19 років. Так, дівчина виставила серію яскравих кадрів, позуючи в Каліфорнії, США, куди красуня вирушила на навчання в Віт'эр-коледж, де вивчає гуманітарні науки і мистецтво.

Красуня показала, як проводить час, прогулюючись по вечірньому місту і розважаючись на одній з підземних парковок серед автомобілів. Соня приміряла стильну шкіряну косуху з синьо-жовтими вставками, і підкорила натуральністю, адже нанесла на обличчя мінімум макіяжу, грайливо підморгуючи і посилаючи аудиторії повітряні поцілунки, млосно закривши очі.

Swipe for a kiss (Перегорни для поцілунку)

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Фолловери залишилися в захваті :" в лобик і в носик😘", " 🔥 🔥 🔥 👍 дівчинка вогонь!", "Wow 😍 🔥 красуня❤️".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше